Succesvol Ondernemen met NLP

Je kunt er niet langer omheen?

 • Je hebt het gevoel dat er meer in je zit als ondernemer dan er tot nog toe uitkomt.
 • Je weet wel wat je wilt bereiken en wellicht ook wat je daarvoor moet doen. Maar hóe je jezelf (blijft) motiveren om te beginnen én om echt door te zetten blijft de grote vraag.
 • Je hebt moeite met het bepalen van je focus. Je vindt van alles leuk, en vindt het lastig om te kiezen.
 • Het stellen van doelen (korte-én lange termijn) gaat je niet altijd makkelijk af of lukt zelfs niet. Of je stelt wel doelen maar het lukt je niet om ze te behalen.
 • Je vindt het lastig om de juiste keuzes te maken of überhaupt een keuze te maken, dus kies je soms ook niet.
 • Je vindt het moeilijk om de juiste prijs voor je produkt/dienst te vragen, omdat je twijfelt of je het wel waard bent, goed genoeg bent.
 • In het contact met je klant blijft het vaak hangen op een daadwerkelijke ja van jouw klant tegen jouw aanbod, het omgaan met bezwaren als te duur, het komt nu niet uit, ik moet eerst nog overleggen etc. ervaar je als lastig. Je wilt graag zakelijker zijn.
 • Je hebt moeite om uit je comfortzone te komen. Ondanks dat je weet dat daar niets groeit.

Je bent er klaar mee. Je wil nu eindelijk wel eens verdienen wat je waard bent. Jezelf echt serieus nemen als ondernemer en jezelf als expert neer zetten. Je wil je dromen en ambities waarmaken. Alleen met de hectiek van alledag en ook door je eigen onzekerheid weet je niet goed hoe!

Je hebt misschien al wel trainingen gevolgd op het gebied van sales en marketing, social media. En op de een of andere manier lukt het toch niet. Ergens vermoed je wel dat je jezelf in de weg zit. Echter aan persoonlijke ontwikkeling heb je nog niet zoveel gedaan, misschien wel niets. Dat moet je toch zelf kunnen.

Je bedrijf kan echter nooit verder groeien dan jezelf bent gegroeid.

Waarom investeren in deze training?

Je bent een ambitieuze ondernemer die goed is in zijn vak, en zich realiseert dat het ondernemerschap ook een vak is. Beide vakgebieden brengen uitdagingen, valkuilen en hindernissen met zich mee.

Je wilt je bedrijf succesvol neerzetten en ontwikkelen. Je realiseert je dat, om dat te bereiken, je te investeren hebt in zowel je zakelijke als persoonlijke ontwikkeling. Deze training is erop gericht om je op persoonlijk vlak te ontwikkelen als ondernemer.

De sleutel tot succes zit immers in jezelf!

Uit onderzoek blijkt dat ondernemers die investeren in hun persoonlijke ontwikkeling keer op keer succesvoller zijn, dan zij die dat niet doen. Op zich logisch want uiteindelijk draaien groei en verandering om het managen van je eigen gedrag. Dát is namelijk de zwakke schakel tussen plannen en resultaten. Veranderingen lopen meestal vast omdat het ons niet lukt om blijvend ons gedrag aan te passen.

Ben je op zoek naar een methodiek die je…

 • in staat stelt om het beste uit jezelf te halen
 • inzicht geeft in jouw drijfveren en wat je motiveert
 • inzicht geeft hóe je dat, wat niet voor je werkt, kunt veranderen in dat wat wel voor je werkt.
 • bewust maakt hoe het komt dat het je nog niet lukt om bijv. nieuwe klanten te werven, de juiste prijs te vragen, effectief te netwerken etc. (wellicht ondanks het volgen van kennis- en vaardigheidstrainingen), je talenten optimaal in te zetten.
 • bewust maakt van wat jij écht belangrijk vindt waardoor je makkelijker de juiste keuzes kunt gaan maken.
 • leert hoe communicatie werkt, verbaal en non-verbaal, en hoe dat van invloed is op al je gedrag. Zodat je effectiever kunt communiceren in bijvoorbeeld verkoopgesprekken, zodat de klant eerder ja tegen je zal zeggen.
 • leert hoe je de doelen die je jezelf stelt ook daadwerkelijk kunt halen.

Dan is deze waardevolle training Succesvol Ondernemen met NLP iets voor jou.

NLP geldt al jaren als een van de succesvolste methodieken op het gebied van gedragsverandering en effectieve communicatie.

Inhoud training-coachprogramma

Dag 1 – Doelgericht ondernemen

De eerste dag staat in het teken van kennismaken, bepalen waar je nu staat en waar je heen wilt. We gaan o.a. aan de slag met de volgende vragen.

 • Wat wil je bereiken met het volgen van deze training? Wat wil je het komende jaar bereiken als ondernemer?
 • Wat is jouw missie, waarom doe je wat je doet. Welke doel(en) stel je jezelf om deze missie in stappen waar te maken.
 • Waar sta je nu ten opzichte van je doel(en) en hoe zorg je dat je jouw doel bereikt.
 • Wat betekent succesvol ondernemen voor jou? Wat zijn je succesfactoren?

Aan het eind van de dag ga je naar huis met een concreter beeld van jouw missie/doel en een aanzet voor een stappenplan hoe dit te bereiken.

Dag 2 – Succesvoller communiceren met meer impact

Communiceren is de kern van jouw business als ondernemer. Zonder heldere en succesvolle communicatie geen klanten. Maar hoe doe je dat nu precies? Hoe zorg je ervoor dat je duidelijk overbrengt wat je doet voor een klant en hoe hij of zij daar profijt van heeft? Hoe voer je een verkoopgesprek zonder dat het voelt als een verkoopgesprek.

Het geheim van succesvolle communicatie is het ontdekken van jouw blinde vlek. Deze ontdek je aan de hand van een helder communicatiemodel dat inzicht geeft in hoe communicatie werkt en welke dingen je in de communicatie met je klant kunt doen en laten. Je wordt in staat gesteld ervoor te zorgen dat de klant voelt dat je op één lijn met hem zit en dat jij daardoor veel te bieden hebt.

 • Hoe zorg je dat je de ander beter begrijpt.
 • Hoe voorkom je miscommunicatie.
 • Hoe blijf je in contact met die relaties waarbij je het gevoel/idee hebt niet op één golflengte te zitten. Waarbij de communicatie stroef verloopt.
 • Hoe zorg je dat je beter kunt afstemmen op bijv die (nieuwe) klant, zodat je de opdracht wel binnenhaalt of het contact behoudt/verbetert?
 • Hoe zorg je dat je zakelijk overkomt en de juiste prijzen kunt vragen.

Aan het eind van deze dag heb je antwoorden op bovenstaande vragen en kun je er meteen in de dagelijkse praktijk mee aan de slag.

Dag 3 – Een waardevolle dag

Op deze dag gaan we aan het werk met het bewust worden van hoe jij het beste uit jezelf kunt halen. Wat zijn je drijfveren, hoe kun je makkelijker de juiste keuzes maken. Welke mindset is essentieel om succesvol te kunnen ondernemen.

Aan het eind van de dag heb jij inzicht in dat wat jij écht belangrijk vindt, wat je in je hebt om te slagen als succesvol ondernemer, en heb je de tools om makkelijker de juiste keuze te kunnen maken.

2 individuele coachsessies

Tussen de blokken door krijg je 2 individuele coachsessies van 1 1/2 uur. Hierin kunnen we meer op jouw persoonlijke coachvragen ingaan.

3 Tussentijdse coachcalls

Dit houdt in dat je dringende vragen kunt stellen via app of email. Ik bel je dan binnen 24 uur terug om je te helpen. Deze tussentijdse coachcalls duren zolang als nodig is, maar nooit langer dan 30 minuten.

Deelnemers

Ik werk met kleine groepen van minimaal 4 en maximaal 12 deelnemers.Dat is een bewuste keuze. Door met een kleine groep te werken, kun jij als deelnemer ook daadwerkelijk resultaat behalen en kan ik iedereen de persoonlijke aandacht geven die hij/zij verdient.

Startdata

Vrijdag 2 oktober 2020

Ben je geïnteresseerd in dit training-coachprogramma en kan je niet op bovengenoemde data, neem contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

Investering

De investering voor dit intensieve training-coachprogramma bedraagt  997,00 euro excl. BTW.

Je ontvangt hiervoor:

 • 3 trainingsdagen van 9.30 – 17.00 uur.
 • 2 individuele coachsessies van 1 1/2 uur
 • gezonde lunch, koffie en thee tijdens de trainingsdagen
 • werkboek met opdrachten

Lokatie

Nest, werkplek voor groeiers
Laan van Kronenburg 14, Amstelveen
Makkelijk en gratis parkeren.

Schrijf je in