Tevreden klanten

Tevreden klanten beschrijven hun ervaringen met trainingen en coachprogramma’s van Anja de Die.

Meer reviews zijn te lezen bij de aanbevelingen op LinkedIn

Coaching

Anja had niet op een beter moment op mijn pad kunnen komen. Waar ik tegenaan liep was dat ik niet meer zo goed wist wie ik wilde zijn, welke waarden daar bij horen en wat mijn missie in het leven was. Mijn vraag was eenvoudig te stellen waarom kon ik het dan niet zelf oplossen? Een van mijn ontwikkelpunten zo heb ik geleerd.

De inzichten die ik vanuit de coaching heb ontvangen zijn omvangrijk. Mijn persoonlijk waardenonderzoek, gevolgd door mijn missie helpen mij dagelijks om keuzes te maken en helpen me om niet te ver af te dwalen van wat ik werkelijk belangrijk vind. Ook al vind ik zoveel andere mensen en dingen interessant.

Ik hoef niet alles te kunnen, niet perfect (want wat is perfect?) te zijn. En ik hoef niet keihard mijn best te doen of te werken. Anja leerde me dichter bij mijn gevoel te komen en vanuit hier mijn beslissingen te volgen. Ze liet me inzien dat ik alles wat ik nodig heb om succesvol te zijn in me heb en dat dit niet samenhangt met het perfecte pand of met de perfecte bedrijfsomschrijving. Dat het oké is dat het voor mij anders werkt dan dat ik denk dat hoort.

Zij heeft me tools aangereikt om milder te zijn naar mezelf waardoor ik ruimte krijg voor creativiteit en georganiseerde chaos waardoor ik in een heerlijk flow geraak. In de gesprekken merk ik wanneer mijn verstand of wanneer mijn hart spreekt

Er is een soort helderheid ontstaan waardoor ik weet wie ik ben en wat ik doe of ga doen.

Het laat zich niet raden of ik Anja aanbeveel. Natuurlijk. Een cadeau voor jezelf!

 

Kris Korzelius

Na een coachingsessie bij Anja had ik al enorme stappen gemaakt en het leek mij goed om dit weer te doen alleen nu wat intensiever. Ik liep aan tegen onzekerheid, had moeite met grenzen stellen en twijfelde erg over van alles. Ik wist niet meer wat nu goed was om te doen, kon geen keuzes maken en bleef tobben.

Een belangrijk inzicht was dat het goed is om niet in het gedrag te blijven hangen, maar om vooral te gaan kijken naar wat mijn missie is en wat ik daarin belangrijk vind. Het ontdekken en inzicht krijgen in mijn kernwaarden heeft mij opgeleverd dat ik mijn focus moest veranderen waardoor ik wist in welk type baan mijn kernwaarden beter vervuld zouden worden. Hierdoor kwam ik erachter dat mijn huidige baan niet de juiste baan voor mij was. Daarnaast heeft de coaching mij handvatten gegeven om deze situatie op een goede manier op te lossen met mijn werkgever.

Een echte eye-opener was het inzicht dat er situaties zijn waarin ik helemaal niet onzeker ben. Dat heeft mij een bepaald gevoel gegeven dat ik nu gebruik in onzekere situaties, waardoor ik meer zekerheid uitstraal en steviger in mijn schoenen sta. Dat ik nu veel beter weet wat ik wil, draagt ook bij aan mijn gegroeide zelfvertrouwen.

Wat ik goed vind aan Anja is dat ze door blijft vragen tot de kern, en zich niet laat afschepen met zomaar een antwoord. Hierdoor werd ik enorm geprikkeld om te blijven nadenken en tot de diepere lagen van mijzelf te komen.

Ik raad een coachtraject zeker aan, het levert veel inzichten op, en je gaat goed nadenken of je nog wel op de juiste weg zit. Het is volgens mij voor iedereen goed om te onderzoeken of je focus nog wel in de juiste richting gaat.

Sabine

Ik heb coaching gezocht omdat ik in een dip zat. Zowel persoonlijk als op werk ervaarde ik energielekken. Ik had last van faalangst, keuzestress en onzekerheid. Dit ging gepaard met vermoeidheid, lusteloosheid en geen vooruitzicht.

Ik heb erg veel geleerd tijdens de sessies. Iedere sessie kwam ik tot een nieuw inzicht die ik makkelijk kon toepassen met de handvatten die Anja mij aanreikte. Dingen die ik heb geleerd zijn o.a.: de kracht van het benoemen. Eerder hield ik gedachten en opmerkingen vaak voor mijzelf in de veronderstelling dat iets niet mogelijk was of dat het niet voor mij bestemd was. Dit heeft er ook toe geleid dat ik mijzelf meer heb durven laten zien. Jezelf laten zien en durven uitspreken wat je wilt heeft mij een concreet sollicitatiegesprek opgeleverd voor mijn droombaan! Ik zal mijzelf niet meer vergelijken met anderen maar ik geloof nu in mijn eigen kwaliteiten en kan mij daardoor onderscheiden. Anja heeft mij deze spiegel voorgehouden waardoor ik het traject afsloot met een enorme energieboost, meer zelfverzekerdheid en een mooi vooruitzicht. Ik heb meer plezier in het leven en gun mijzelf dit.

Anja is een vlotte, vriendelijke en toegankelijke vrouw. Ik voelde mij al snel bij haar op mijn gemak. Er is ruimte voor het delen van persoonlijke ervaringen en emoties. Niks is te gek voor Anja. Dit heb ik als zeer prettig ervaren. Ik raad coaching bij haar zeker aan.

 

Irma

Ik heb coaching gezocht voor de zoektocht naar de rode draad van mijn werkende leven. Ik ben 55 jaar en ik heb diverse functies en projecten gedaan. Ik zit boordevol energie en ideeën. Waar liggen mijn kwaliteiten, welke keuzes ga ik maken om een baan te vinden die past bij mijn passie, kennis en talenten.
Door individuele coachsessies in combinatie met de workshop “Makkelijker keuzes maken” bij Anja de Die te volgen, heb ik inzicht gekregen in welke rol ik het meest succesvol ben/was. Er blijkt wel degelijk een rode draad te zijn. Het leuke is dat door haar coachtraject er kernwoorden als ‘verbinder, aanjager en coördinator’ naar boven kwamen. Door die focus viel mijn oog op een advertentie waarin deze kernwoorden werden genoemd. Hier was ik anders gewoon aan voorbijgegaan en had alleen gekeken naar functies waar ik een opleiding voor heb gedaan. Met als resultaat dat ik ben aangenomen. Echt zo’n goede match! Ik voel me als een vis in het water met deze nieuwe baan!

Ik raad een coachtraject bij Anja van harte aan omdat zij een fijn mens is om een coachtraject mee te doorlopen. Zij is energiek, empathisch en stelt je de juiste vragen. Ze blijft to-the-point en gaat op zoek naar je diepere persoonlijke waarden. Haar methodiek werkt echt heel goed en je gaat naar huis met meer inzicht over jezelf en wat jij op dit moment in je leven het belangrijkste vindt en waar je echt gelukkig van wordt.

Irene van der Zwan

In 1e instantie heb ik Anja ingeschakeld om te ontdekken of ik van mijn hobby een bedrijf wilde maken. Doordat ik inzicht kreeg in wat ik belangrijk vind in mijn werk (mijn waarden) en wat er allemaal bij ondernemerschap komt kijken kwam ik al snel tot de conclusie dat ik dit niet wilde.

De vraag bleef echter liggen, wat wil ik dan wel. Door middel van de module Durven Dromen Doen gekomen tot mijn ideale toekomstbeeld. Met behulp van de vervolgcoachsessies kwam ik er gaandeweg achter dat ik mijn toekomstbeeld ophing aan anderen. Het is echter mijn toekomstbeeld waarbij ik zelf aan het stuur wil zitten. Het resultaat daarvan is dat ik concrete stappen ben gaan ondernemen zowel in werk als privé. De coachsessies hielpen mij om actief op pad te blijven en te leren omgaan met de beren op de weg. Door mij iedere keer bij negatieve gedachtes af te vragen of het echt waar is, kom ik erachter dat de beren er niet zijn. Ik heb meer grip op mijn toekomst gekregen en ik kan duidelijker aan anderen aangeven wat ik wil.

Ik raad coaching bij Anja aan omdat ze goed kan luisteren en voor elk “probleem” een gespreksvorm, test, methodiek, oefening heeft. Stilstand is niet mogelijk bij Anja! Hierdoor kwam ik tot het mooie resultaat dat ik weer een doel in mijn leven heb. Bedankt!

Harmke

Harmke

Ik heb coaching gezocht omdat ik moeite had met het bewaken van mijn grenzen en onvoldoende gevoel van eigenwaarde had. Daarnaast had ik mijn ideale klant niet helder, niet het juiste product en de marketing daaromheen. Dat maakte het lastig om bepaalde keuzes te maken.
Tijdens de module Makkelijker Keuzes maken heb ik geleerd om ten aanzien van netwerken de juiste keuzes makkelijker te maken. Welke netwerkbijeenkomsten bezoek ik wel of niet met als resultaat gerichte marketing en meer rust en energie.

Ik heb het inzicht gekregen dat ik een zakelijke modus heb, die ik eerst niet in mijn ondernemerschap inzette. Dat doe ik nu wel en het is steeds meer eigen geworden.

Het opstellen van mijn ideale klant met het product en stappenplan heeft mij heel veel opgeleverd, met als resultaat meer zekerheid, meer rust, en uiteindelijk ook het bereiken van mijn gewenste aantal ideale klanten om de juiste balans te houden tussen werk en privé

Ik heb geleerd mijn grenzen meer te zien en heb meer handvatten gekregen om mijn grenzen te bewaken.  Resultaat is dat ik nee durf te zeggen tegen klanten die niet mijn ideale klant zijn, waardoor ik nu alleen werk met ideale klanten die mij energie geven i.p.v. kosten.

Ik raad andere ondernemers dit coachtraject aan omdat het je meer omzet, zelfvertrouwen en rust oplevert.
Anja raad ik aan omdat ik haar een vakvrouw vind, en omdat ze zowel op persoonlijk vlak als zakelijk vlak mensen goed de weg weet te wijzen, en mee te denken.

Hanneke

Ik vond het lastig om commercieel te denken omdat ik de overtuiging had dat ik, met hetgeen ik doe, moeilijk geld kon verdienen. Ook vond ik het lastig om echt te gaan staan voor wat ik waard ben.

Door het volgen van dit coachtraject heb ik deze overtuiging los kunnen laten en ben ik anders gaan kijken naar geld verdienen. Ik zie nu veel meer de waarde in die ik lever. Ik bied waarde waar ook iets tegenover mag staan. Ook heeft het mij meer zelfvertrouwen gegeven, waardoor ik nu zelfverzekerder en met meer vertrouwen naar buiten kan treden.

Ik twijfelde er niet aan om dit traject in te gaan omdat ik een heel goed gevoel had bij Anja en omdat ik wist dat zij ter zake kundig is.

Wat ik prettig vind aan het coachtraject is dat het mij het gevoel geeft dat ik gesteund word en er niet alleen voor sta.  Anja voelt als mental coach heel goed aan wat er nodig is op het mentale vlak en kan daar heel goed op inspelen, waardoor ik die stappen heb kunnen zetten die nodig waren om mijzelf verder te ontwikkelen en meer vertrouwen te krijgen.

Ik raad het coachtraject zeker aan andere ondernemers aan omdat het daadwerkelijk maakt dat je die stappen zet die je als ondernemer moet zetten om verder te groeien en het werk te kunnen blijven doen dat je met zoveel met passie doet.

Caroline Laan
Anja is oprecht een mooi mens die op professionele wijze met jou samen op zoek gaat naar de vragen en antwoorden die je op weg kunnen helpen in je carrière en je leven. Juist doordat ze je, gebruik makend van NLP tools, zelf op zoek laat gaan naar je eigen waarden en overtuigingen, kom je ook zelf tot de inzichten die je nodig hebt. Mij heeft het inzicht gegeven in wat ik belangrijk vind in mijn werk, zodat een eventuele carrièrestap overtuigd door mij zelf zal worden gezet. Na een workshop en 4 sessies heb ik het vertrouwen om mijn eigen pad te lopen. Het maakt daarbij niet eens uit waar dit pad uitkomt, zolang ik hem zelf maar bepaal.
Ingeborg Goes
Wat doe je als je voldoet aan al je vakbekwaamheid eisen voor adviseur in het bankwezen en je werkgever biedt je een budget aan om nog een opleidingen te volgen?
Kies dan voor een coachingstraject bij Anja! Je bent het waard om dit geld in jezelf te stoppen!
Tijdens dit traject leer je jezelf ontdekken, begrijpen en ontwikkelen. Ik heb veel over mijzelf geleerd en kan met meer gemak een overwogen keuze maken op het werk én thuis. Ik laat niet meer zo maar dingen gebeuren maar neem zelf het heft in handen waardoor ik mijn eigen pad kan en ga bewandelen! Het heeft mij sterker en bewuster gemaakt van het leven dat ik leid. Kortom; voor het werk en privé een echte aanrader!!!

Bernadet
Elke verandering begint met een eerste stap!
Ik heb coaching bij Anja De Die gevolgd naar aanleiding van mijn ontslag en het hervinden van rust, acceptatie en nieuwe doelen in mijn leven. Anja is een echte vakvrouw die mij enorm heeft geholpen door met mij stappen te zetten op basis van de principes van NLP. Zeker een aanrader!
Elly Weggelaar
Ik had problemen met mezelf en ik wist dat ik er niet alleen uit zo komen. Het was zo fijn dat ik Anja toen vond! Ik wist dat het hard werken werd, de sessies waren zwaar, maar ik heb continue het gevoel gekregen van Anja dat we eruit zouden komen. Anja oordeelt niet, niet positief en niet negatief, dat klinkt gek maar dat maakte dat ik haar kon vertrouwen en dat ze me serieus nam. Een heel fijn gevoel. En met hard werken van beide kanten is het gelukt! Ik ben nog steeds heel erg blij dat ik naar Anja toe ben gegaan en kan haar dan ook aan iedereen aanbevelen. Dankjewel Anja, dankzij jou kan ik nu weer doen waar ik blij van word en zijn wie ik ben!
Anoniem
Omdat ik in een situatie was beland waar ik niet uit leek te komen, vroeg ik mij af wat ik zelf kon doen om deze situatie te veranderen of hoe ik hier beter mee om zou kunnen gaan. Ik wist al dat NLP hiervoor zeer geschikt is. Eerst maar eens een informatieavond van Anja bezocht. Anja straalde zo veel enthousiasme uit, dat ik er van overtuigd was dat mijn hulpvraag bij haar in goede handen zou zijn.En daar heb ik gelukkig gelijk in gekregen. Na elke sessie ging ik weer opgeladen naar huis toe.En het fijne is dat de sessies ook nog zo lang nawerken en een blijvend effect hebben.Soms heb je geen flauw idee wat er gebeurd, maar er is resultaat en dat telt.Er word je op geen enkele manier een “oplossing” aangepraat, alle inzichten komen uit jezelf en vaak was ik verbaasd over de simpelheid hiervan. Soms ligt ook het inzicht vlak voor je neus en kijk je er gewoon overheen.Kortom Anja heeft mij zeer goed begeleid en daar pluk ik nog elke dag de vruchten van.
Anoniem
Omdat ik steeds weer tegen dezelfde problemen aanliep die mij behoorlijk begonnen op te breken (geen nee kunnen zeggen, mezelf wegcijferen, mij verantwoordelijk voelen voor alles en iedereen, niet goed los kunnen laten etc.) heb ik Anja van INZICHT-IN-ZICHT ingeschakeld. Ik wilde graag verandering, en vond in haar de coach die mij in dit veranderingsproces kon helpen. Door o.a. methodes/oefeningen die zij gebruikt heb ik meer inzicht gekregen in mijzelf (waarom doe je de dingen zoals je ze doet) en heb ik geleerd om keuzes te maken die goed voor mij zijn. Ik kijk nu op een andere manier naar situaties, en ga hier ook anders mee om dan voorheen. Het coachingtraject is voor mij erg leerzaam geweest. Het heeft mij inzicht (en “lucht”) op vele vlakken gegeven. Ik kan nu veel beter bij mezelf blijven, en ben een stuk rustiger geworden.

Bij Anja heb ik mij – vanaf het begin – op mijn gemak gevoeld. Ze geeft je de ruimte om te zijn wie je bent. Ze geeft haar volle aandacht, en schroomt niet om je terug “te fluiten” als dat nodig is. Dit doet ze op een respectvolle manier. Ik heb haar werkwijze als zeer prettig ervaren.

Sophie
Bij de sessies met Anja werd mij veel duidelijk, het lijkt wel of alles op z’n plek is gevallen. Had ik sommige dingen maar eerder geweten, dat had het een stuk makkelijker geweest in het dagelijkse leven, zowel werk als privé. Ik heb al eerder coaching en supervisie gehad, daarbij krijg je vaardigheden aangereikt waarmee je aan de slag kunt. Voor mij voelde dit niet natuurlijk, omdat het niet vanuit mezelf kwam. Ik verviel snel weer in mijn oude patroon. Bij Anja heb je gesprekken waarbij je, met behulp van oefeningen, tot de ontdekking komt hoe je zélf kunt veranderen ( in houding, gedrag en manier van denken) én je blijft dicht bij jezelf. Je voert gesprekken waardoor je inzicht krijgt in je eigen gedachten en handelen, waardoor je ontdekt wat je doet zoals je dat doet. Daardoor begrijp je ook beter wat je aan wilt pakken. Wat kan er anders en hoe!

Deze sessies hebben mij zelfvertrouwen gegeven en daarmee ook veel innerlijke rust. Ik vind deze verandering in mezelf nog heel bijzonder en sta er vaak even bij stil. Ik ben blij dat ik deze samenwerking met Anja ben aangegaan. Zij is duidelijk in haar uitleg. Met geduld en vertrouwen heeft zij mij in het proces begeleid. Ik heb altijd moeite gehad om mijn emoties te uiten, bij Anja heb ik dit niet. Zij geeft mij vertrouwen en een “veilig” gevoel.

Sylvia

Workshop NLP & Succesvol Ondernemen

Anja is een bevlogen trainer die verstand heeft van haar vak.
Ze neemt je gemakkelijk mee als deelnemer met haar verhaal en enthousiasme.
De workshop ‘NLP en succesvol ondernemen’ is verhelderend en inspirerend en heeft grote praktische waarde.
Daar kun je als ondernemer in de praktijk je voordeel mee doen!
Vandaag heb ik de introductie workshop “NLP en succesvol ondernemen” met nog 10 andere ondernemers gevolgd.
Al eerder heb ik kennisgemaakt met NLP. De 2 uur durende workshop van vandaag heeft me bewust gemaakt dat noodzakelijk is om te blijven oefenen in de manier van communiceren om veranderingen voor elkaar te krijgen.
Mooi dat “Anja de Die” deze mogelijkheid biedt voor iedereen die dat wil.
Hartelijke dank voor een zeer inspirerende en leuke ochtend.
Machteld Koenraad, Machteld Koenraad Financial Professional
8 juni 2016 heb ik de interessante workshop ‘NLP en succesvol ondernemen’ van Anja bijgewoond.
Ik was benieuwd naar wat NLP inhoudt en met name hoe je het zou kunnen ‘gebruiken’ op persoonlijk en zakelijk gebied.
Door Anja’s beeldende uitleg met voorbeelden en ‘praktijk-oefeningen’ is mij veel duidelijk geworden.
Bedankt voor een leerzame, boeiende ochtend.
Chris Godthelp - Kortink, Uitgeverij Hulde

Training Succesvol Ondernemen met NLP

Ik heb bij Anja de training NLP & Ondernemen gedaan. Daar heb ik erg veel aan gehad, het is echt een waardevolle training. Ik heb er zowel op persoonlijk als op zakelijk vlak veel inzichten opgedaan. Ik heb er beter leren communiceren en ik heb helder gekregen wat mijn missie als ondernemer is. Hierdoor kan ik me beter profileren en onderscheiden. Anja is een enthousiaste en kundige trainer/coach. Ze heeft oog voor iedere deelnemer en ze weet een warme en fijne sfeer te creëren. Ik kan je deze training dus van harte aanbevelen!
Fleur
Tijdens NLP & Ondernemen heeft Anja mijn nieuwsgierigheid weten aan te wakkeren en de drive op mij overgebracht om in actie te komen door de theorie toe te passen in de praktijk. Op een persoonlijke en vriendelijke manier heeft ze de nodige tools aangereikt, waardoor ik tot nieuwe inzichten ben gekomen. Met name de neurologische niveaus en de representatiesystemen vond ik zeer de moeite waard. De training was een mooie aanzet om mijzelf nog beter te leren kennen en mijn relatie met andere mensen te optimaliseren.
Anne MarieAnne Marie van Leent, Bureau van Leent
Als ondernemer die net ruim anderhalf jaar bezig is heb ik nog veel te leren. Ik leerde Anja kennen via een wederzijdse kennis en we hadden al snel een goede klik. Anja is een warme vrouw met passie voor haar vak en dat straalt ze aan alle kanten uit. Ik heb me ingeschreven voor de training om kennis te maken met NLP en te onderzoeken of het mij verder kan brengen. De trainingen waren zeer waardevol, de locatie was perfect en de lunches waren overheerlijk. Ik ga individueel verder met Anja om nog wat door te borduren op zaken die naar boven kwamen en heb er alle vertrouwen in dat Anja mij gaat helpen om die zaken duidelijker te krijgen.
Marjon Middelkoop, Vortho
NLP kan je echt verder helpen om je eigen bedrijf op te zetten. Anja brengt dit op een hele prettige manier over. Met goede voorbeelden laat ze je ervaren hoe je dingen anders kunt doen. Doordat ze ook haar persoonlijke ervaringen deelt, wordt het nog duidelijker.
Anne-Marie Cuvelier, Communiceren met karakter

Workshop Onderneem je eigen pad: doelgericht ondernemen

Bij de workshop ‘Onderneem je eigen pad’ gingen we praktisch aan de slag met onze doelen: ze helder krijgen, ze uitdiepen en bekijken hoe je ze kunt bereiken. Niets zweverigs aan, maar een heldere workshop die inzicht biedt en waar je geïnspireerd en met een concrete eerste stap in de hand vandaan komt. Pak die kans om eindelijk je doel te verwezenlijken!
Fleur Hoffman
Ik heb nu twee keer een workshop bij Anja gevolgd. Het mooie is dat zij ontdekkingen en ontwikkelingen uit haar eigen leven verwerkt in haar trainingen. Sterker nog, ze zijn er op gebaseerd. Dat maakt dat je snel het gevoel krijgt dat je zelf ook ontwikkeling door kunt maken. En dat is prettig. Het Het brengt het dichterbij. Anja is rustig en toch heel doortastend en ze legt dingen op een prettige manier uit. Dat maakt dat de groep zich al snel op z’n gemak voelt.Ik heb er heel veel aan gehad. Ten eerste omdat mijn doel nog meer ging leven en ten tweede omdat ik ontdekte wat ik écht nodig heb om mijn doel te bereiken.
Ondernemers die meer doelgericht aan de slag willen zou ik de workshop zeker aanraden.

Anne - Marie Cuvelier
In het eerste gedeelte van de workshop geeft Anja een aantal tips over het bereiken van je doelen en legt zij het menselijk gedrag uit aan de hand van een analyse model. Hierdoor word je bewust van je eigen gedrag. Dit was een eyeopener voor mij! Er wordt bijvoorbeeld duidelijk waarom je je in bepaalde situaties niet prettig voelt. In het tweede gedeelte ga je zelf aan de slag door middel van een oefening die je in tweetallen doet. Aan de hand van de oefening vorm je een eerste stap in de richting van je doel. Dankzij de workshop heb ik mijn doelen helder en nog belangrijker, weet ik hoe ik mijn doelen ga bereiken! Daarom zou ik iedereen de workshop aanraden.
Melany Hendriks
“Deze workshop van Anja was een boeiende kijk in de achtergrond van onze manier van denken/handelen. Ik kreeg duidelijker beeld van wat ik wil en wat mij in de weg staat om dat te bereiken.
Zeker een aanrader voor ieder die zijn/haar weg zoekt of even kwijt is. “
Jelka
Ik heb bij Anja de workshop Onderneem je Eigen Pad gevolgd. De wijze waarop Anja de workshop inleidt en geeft en de wijze waarop zij haar cursisten meeneemt in haar verhaal en visie is heel laagdrempelig. Voor je het weet doe je enthousiast mee en doe je inzichten op die je enorm kunnen helpen om het pad, dat gelopen kan/moet worden, helder te gaan zien. Ik ben met opgeladen accu en heldere inzichten over mijn doel en de wijze waarop ik dat doel kan bereiken na de workshop naar huis gegaan. Nog steeds gloei ik na!

Leonie van Poelgeest
Ik heb een mooie kapstok gekregen die me ordening geeft wat voor mij belangrijk is, waar mijn passie ligt en wat mijn droom is. Door de oefeningen kwam ik duidelijker bij deze inzichten. Het heeft vooral het vuur in mezelf aangewakkerd om actie te ondernemen, echt op pad te gaan en te kijken wat daar allemaal te zien en te beleven valt! Anja als trainer heb ik ervaren als positief en aanmoedigend. Ik beveel deze workshop aan om even een moment te nemen echt stil te staan bij waar je nu staat en waar je heen wilt.
Tessa van der Sluis, , K.I.K.

Bedrijfsworkshop Introductie NLP

Namens het Women’s Growth Network binnen onze organisatie hebben wij Anja de Die uitgenodigd voor een introductie workshop NLP. Tijdens deze workshop maakten de deelnemers kennis met wat verstaan wordt onder NLP en kregen zij door middel van enkele voorbeelden manieren voorgelegd om dit toe te passen in de praktijk. De deelnemers aan deze workshop hebben zeer enthousiast gereageerd op het thema en de wijze waarop Anja de Die de workshop heeft gegeven.
Sonja, internationaal bedrijf in brandbeveiliging

Introductie workshop NLP en wat kun je ermee.

Tijdens de 3 uur durende workshop Introductie NLP heb ik een goed beeld gekregen van NLP. Anja nam uitgebreid de tijd om ons de eerste begrippen uit te leggen, maar was daarnaast heel flexibel wanneer er vanuit de groep nieuwe input kwam. Ook vroeg Anja ons wat we zelf met de NLP informatie zouden kunnen, waardoor we gedwongen werden de NLP-tools op onszelf te betrekken en we actief bezig waren met het verwerken van de informatie. Aan het einde van de workshop hadden we het in het begin opgestelde ‘verwachtingenlijstje’ afgerond en waren alle extra vragen ook aan bod gekomen. Ik zou de workshop zeker aanraden omdat je in een zeer korte tijd een goed beeld krijgt van wat NLP inhoudt en wat het voor jou kan betekenen. Tegelijkertijd worden de eerste NLP-tools uitgelegd en kun je deze meteen toepassen.
Claudia
Vorige maand heb ik kennis gemaakt met Anja die erg enthousiast vertelde wat NLP allemaal voor je kan betekenen. Het intrigeerde me en vorige week heb ik bij haar een workshop NLP meegemaakt. Anja geeft in hele duidelijke taal weer hoe NLP kan meewerken om jezelf te leren kennen: Je bewustwording, je communicatie, je keuzes…..
Door bewust naar jezelf te kijken kun je veranderen, zodat het omgaan met anderen minder moeilijk wordt, en dat is voor mij een mooie uitdaging.
Anja’s quote: “Waar je je aandacht op richt, dat groeit”, geeft mij te denken en daar sta ik nu volledig achter!
Dank je wel Anja dat je me dit liet inzien. Het was fijn om naar je te luisteren.
De workshop heeft mij een goed beeld gegeven van wat NLP nu eigenlijk is, wat het voor je kan betekenen en wat je ermee zou kunnen bereiken.
Mijn ‘negatieve’ beeld over NLP is zeker verdwenen.
Je wordt met name bewust van welke factoren er bij communicatie meespelen. Interessant vind ik om meer stil te staan bij wat nu ‘mijn’ waarden zijn.
Ik denk als je er echt iets mee wil doen je de training moet gaan volgen. Maakt je zeker nieuwsgierig.
Ik heb Anja als trainer ervaren als helder, vriendelijk, met oog voor alle aanwezigen.
Ik zal deze workshop zeker aan mensen aanraden die meer willen weten over NLP.
Anja legt in een ochtend goed uit wat de grondbeginselen van NLP zijn. Heel verhelderend was het inzicht dat zo veel handelen onbewust gebeurt. Dat besef helpt eerst te beoordelen en pas daarna, eventueel, te oordelen. NLP kan ook helpen inzicht te verkrijgen in wat een mens drijft en wat hem dwarszit. Ik vond het een interessante kennismaking en een welbestede ochtend. De workshop geeft een goed beeld van wat NLP is en wat dit voor jou kan betekenen. Voor iedereen die daar nieuwsgierig naar is en voor iedereen die denkt effectiever en bewuster op zijn omgeving te kunnen reageren, is de introductiecursus een aanrader.
Tim Oosten, tekstschrijver
Prima workshop met duidelijke uiteg door Anja en ik vind haar prettig om naar te luisteren. Ik kende het principe al maar zij is er dieper op ingegaan. Wanneer ik met iemand communiceer, houd ik altijd rekening met de filters. Voor mij zit de uitdaging vooral in mijn eigen filters. Hoe kan ik daar anders mee om gaan?
Daar kan ik mee aan de slag.
Een korte workshop die je bewust maakt van de effecten van communicatie waar je lang plezier van kan hebben!
Bernadet

Zaai Masterclass ‘Effectiever communiceren’ bij Gemeente Amstelveen 15 juni 2015

Anja heeft in het kader van het ‘Zaai-programma’, dat gefaciliteerd wordt door de gemeente Amstelveen, een masterclass verzorgd voor startende ondernemers. De masterclass was goed verzorgd, interessant en interactief. Met behulp van leuke voorbeelden werden theoretische en abstracte begrippen uit het ‘NLP-communicatiemodel’ begrijpelijk en tastbaar gemaakt.

Daarnaast heeft Anja een prettige manier van presenteren en kan ze goed inspelen op (persoonlijke) vragen in relatie tot effectiever communiceren. Na afloop van de masterclass waren de ondernemers die aan de masterclass hadden deelgenomen uitgesproken positief over de masterclass. Ik zou Anja dan ook van harte aanbevelen aan een ieder die meer inzicht wil krijgen in effectiever communiceren.

Haydée op ‘t Veld & Meret Smeitink, Gemeente Amstelveen
Ik heb bij Anja een masterclass NLP voor ondernemers gevolgd. In een uur tijd heeft zij de deelnemers het inzicht gegeven dat ieder mens indrukken anders verwerkt en interpreteert. Dit kan communicatie in de weg staan. Maar door het besef hiervan kan je heel goed de communicatie met anderen verbeteren. Niet ‘moeten’ maar ‘willen’, een uitleg van het communicatiemodel ‘hoe werkt het het in het hoofd en lichaam’. Met oefeningen maakte zij het voor ons duidelijk. Als trainer vind ik Anja een boeiende persoonlijkheid om naar te luisteren. Ik raad haar daarom aan als NLP Trainer.

Workshop Overtuigd Ondernemen voor Provincie en Gemeenten Noord Holland, 2015 en 2016

Ik heb bij Anja de workshop ‘Overtuigd ondernemen’ gevolgd. Hoewel ik nog aan het verkennen ben of zelfstandig ondernemen iets voor mij is, heb ik door de workshop de bevestiging gekregen dat ik op het juiste spoor zit. Anja heeft mij met de juiste vragen en oefeningen geprikkeld om mijn idee verder uit te werken. En mocht ik toch besluiten de stap niet te zetten, dan heeft de workshop mij toch veel bruikbare inzichten gegeven. Aanrader dus!”
Joke
Ik vond de workshop Overtuigend Ondernemen heel leuk. Het geeft de deelnemers nét even een push, waardoor er begonnen gaat worden. En we hebben dat duwtje gewoon nodig om uit onze comfortzone te komen. Ik ben er nog niet helemaal uit, maar de ideeën borrelen wel in mijn hoofd.
Yolanda V.
Anja heeft in één ochtend door een interactieve aanpak, filmpjes en informatieverstrekking een stimulerende workshop over Overtuigend Ondernemen gegeven. Het was leuk om te doen en het heeft veel opgeleverd!
Marja

NLP Basistraining

Ik zou deze Basis NLP training meteen aanbevelen aan iedereen die geïnteresseerd is in persoonlijke ontwikkeling. Het geeft je inzicht in gedrag, van jezelf en anderen, leert je hoe je brein werkt. Het heeft mij op persoonlijk en zakelijk vlak héél veel gebracht!
Brenda Beukering, Space ToBe
Ik kan iedereen de training bij INZICHT-IN-ZICHT aanraden omdat de cursus niet te lang is, zeer goede inhoud bevat en heel veel nieuwe inzichten geeft.
Anja de Die en Pieter Rietbergen geven de training op een duidelijke heldere overzichtelijke manier met ruime mogelijkheden voor interacties.
Door de workshop heb ik gereedschap gekregen voor nieuwe inzichten, communicatiemogelijkheden om beter toe te passen en mijn doelen scherper in beeld te krijgen.
De prijs – kwaliteitsverhouding van deze training is een uitstekende mogelijkheid voor iedereen die kennis wil maken met en meer wil weten over NLP.
Enorme inzichten gekregen door de NLP basistraining.
Op een persoonlijke, ongedwongen manier heb ik tools gekregen om mijzelf beter te leren kennen evenals de mensen om me heen. Zowel voor zakelijke als persoonlijke doelen een aanrader!
Ik kijk terug op leerzame en gezellige avonden!
Nienke
Ik ben zo blij dat ik de NLP basistraining heb gevolgd. Vanaf de eerste sessie gegrepen. Voor mij werd inzichtelijk waar ik nu sta en dat je altijd een keuze hebt, in welke vorm dan ook. Door uit je comfort zone te gaan leer je en daarmee heb ik mijn comfort zone vergroot. Door jullie voorbeelden en stellingen werden de dingen goed inzichtelijk en kon ik met deze handvatten meteen aan de slag. Bijzonder vond ik dat ik niemand kende en je toch allerlei dingen met elkaar deelt. Ook verschil je van mening of visie. Van alles leer je en neem je punten uit mee. Ik gebruik het geleerde dagelijks en ontwikkel mezelf verder. Ik weet dat ik de vervolg training ook wil doen. Pieter en Anja bedankt voor jullie kennis en het delen van ervaringen.

Corina

Ouderavond Amstelveen College over motivatie i.s.m. Studiebegeleiding Amstelveen en workshop studiebegeleiders SBA

Ik heb Anja de Die van INZICHT-IN-ZICHT uitgenodigd om gastspreker te zijn op één van onze locaties en later ook gevraagd ons team van begeleiders te trainen. Hierdoor heb ik Anja zowel in de voorbereiding als samenwerkingspartner meegemaakt als een trainer van ons team. Anja geeft haar trainingen met veel passie en ze staat recht achter haar overtuigingen. Aan de hand van veel sprekende voorbeelden neemt ze je mee in haar gedachtegang en kun je je makkelijk inbeelden hoe je tools toe kunt passen in het dagelijks gebruik. Als samenwerkingspartner heb ik ervaren dat ze heel voorbereid te werk gaat en dat ze als spreker haar hand niet omdraait voor 250 man publiek. Als klant heb ik ervaren dat ze de vraagstelling goed weet te vertalen naar praktische en actieve oefeningen. Het is verfrissend om eens vanuit een andere hoek onze aanpak te bekijken.

Larissa Koutsoloukas, Studiebegeleiding Amstelveen

Workshop Leuke Pubers

Ik heb de workshop als erg leuk en leerzaam ervaren. Het heeft mij veel inzicht gegeven op oa het gebied van communicatie. De aangereikte “tools” zijn in de praktijk zeer goed bruikbaar en geven ook een positief resultaat met mijn kind”.
NB
Ik heb van alle onderdelen van de training iets geleerd. Het contact met mijn kind is echt beter geworden en een leuke bijkomstigheid is dat ik de communicatievaardigheden die ik geleerd heb ook op mijn werk kan gebruiken.

Nathalie