Mindsetcoach en Businesscoach

Dit gevoel ken jij maar al te goed.

 • Je bent een ambitieuze ondernemer met een missie. Je droomt ervan iets betekenisvol te doen en jouw missie uit te dragen. Maar van binnen knaagt de onzekerheid of anderen daar wel op zitten te wachten.
 • Je wilt vol zelfvertrouwen een succesvol bedrijf neer zetten. Alleen aan dat zelfvertrouwen ontbreekt het nogal eens.
 • Je bent goed in je vak, blinkt daar wellicht zelfs in uit. Vooral volgens anderen, want je vindt het lastig om jezelf als expert neer te zetten.
 • Je stelt hoge eisen aan jezelf en wat je doet. Zó hoog dat je dingen uitstelt omdat het nooit goed genoeg is, zoals de lancering van je website, het promoten van je (nieuwe) aanbod, je Ebook, je blog etc. Eerst moeten nog even de puntjes van de puntjes op de i worden gezet.
 • Je bent een doorzetter en kan heel hard werken. Alleen ben je nu wel heel hard aan het werk, mede als gevolg van die hoge lat, en ook doordat je regelmatig de focus mist. Hierdoor vliegt de balans tussen werk – privé regelmatig uit de bocht.
 • Ondanks dat je zo hard aan het werk bent kriebelt het gevoel dat er meer inzit dan er nu uitkomt, dat je nog niet optimaal al je talenten en kwaliteiten inzet voor je bedrijf!

Je kunt er niet langer omheen

Het ondernemerschap vind je leuk maar maakt je ook moe en soms moedeloos. Je bent bang dat, als het je niet gaat lukken om meer te verdienen, je jouw droom zal moeten opgeven. En dat is het laatste wat je wilt.
En dan al die keuzes die je moet maken, al die ondernemersvaardigheden die je moet leren. Daarin heb je al het een en ander geïnvesteerd en toch lukt het je nog niet om je bedrijf écht succesvol van de grond te krijgen.
Diep van binnen weet en voel je dat je zelf je grootste obstakel bent. Je noemt het die drempel of berg die voor je ligt.

Weet jij wat die onzekerheid en je perfectionisme je kost aan omzet en klanten omdat je niet al je talenten en kwaliteiten optimaal inzet om van je bedrijf een succes te maken? En dan heb ik het nog niet over de frustratie, stress en ontevredenheid die je dat kost.

Als je leert hoe je jouw ongezonde vorm van perfectionisme kunt ombuigen naar een gezonde vorm kun je in zelfvertrouwen jouw hoge lat gebruiken om je te ondersteunen.

Ik heb zelf ervaren als je in zelfvertrouwen je eigen ondernemerspad gaat, doet wat je belangrijk vindt én daarin gelooft, je bereikt wat je eerst niet voor mogelijk hield. Voor mij is dat een succesvol bedrijf, waarin ik doe wat ik het allerleukste vind, waar ik mijn passie, enthousiasme en mijn missie kan uitdragen, en waarmee ik verdien wat ik waard ben.

En dat is ook voor jou mogelijk, echt!

De sleutel tot succes zit in jezelf

De juiste mindset is daarbij van essentieel belang!

Die stelt je in staat om de zelfverzekerde ondernemer te zijn die in zichzelf gelooft en zichzelf serieus neemt zodat je……..

 • gelooft in je eigen kwaliteiten waardoor je jezelf onderscheidt en als expert durft neer te zetten
 • vol overtuiging je aanbod doet
 • met een moneymindset je zakelijke modus inzet en voor je diensten de prijs vraagt die je waard bent. (en dat brengt brood op de plank 🙂
 • je niet hoeft te confirmeren aan ‘Hoe Het Hoort’ of wat anderen van je verwachten, maar dat je zelf de regie in handen neemt en je eigen ondernemerspad gaat
 • keuzes maakt die goed voor jou zijn, en waar je ook weer meer focus door krijgt
 • nee zegt tegen dat wat je niet wilt. bijv: nee tegen een niet ideale klant, nee tegen een klant die zich niet aan de afspraken houdt
 • creativiteit weer gaat stromen
 • jezelf durft te laten zien op social media en netwerkbijeenkomsten
 • je dromen en ambities daadwerkelijk waarmaakt!

Dit kan je bereiken door te investeren in jezelf. Je bedrijf kan namelijk nooit verder groeien dan jezelf bent gegroeid. Succesvol ondernemen vraagt om persoonlijk leiderschap.

In een persoonlijk en intensief 1-1 coachtraject begeleid ik je graag op jouw ondernemerspad naar meer zelfvertrouwen en succes om jouw ambities en dromen waar te maken.

 • 5 maanden individuele coaching door een gecertificeerd coach en ervaringsdeskundige.
 • 6 coachsessies, live van 1 ½ uur
 • Een werkboek met opdrachten waardoor je ook tussen de sessies door aan de slag blijft, zodat je kan oefenen met dat wat je tijdens de sessie leert.
 • 3 tussentijdse calls van max. ½ uur. Als je tussen de sessies door vastloopt, kun je mij mailen en dan neem ik binnen 24 uur contact met je op. Deze calls duren zo lang als nodig is en nooit langer dan een half uur.

Zie je dit coachtraject zitten en voelt het voor jou goed? Meld je dan hieronder aan voor een gratis groeigesprek. Aan de hand van jouw coachvraag kunnen we samen bepalen of dit traject voor jou de juiste keuze is of dat er iets ander nodig is. Coaching blijft maatwerk, dus het traject kan aangepast worden aan jouw persoonlijke ontwikkelingswensen.

Ben je geen ondernemer, maar herken je wel die té hoge lat waar je tegenaan loopt, dan ben je ook van harte welkom.

Ja, ik meld mij aan voor een groeigesprek

Je moet het wel zelf doen….. en je hoeft het niet alleen te doen.

Jouw investering

De investering voor dit individuele coachtraject bedraagt 1375,00 euro excl. Btw en inclusief mijn voorbereidingstijd en verslaglegging.
Uiteraard bied ik mijn klanten de mogelijkheid om in 3 termijnen te betalen, dan komt er 5% administratiekosten en betaal je 481,25  euro voorafgaand aan het traject, de 2e factuur na 1 ½ maand en de 3e na 3 maanden.

Is voor jou het moment daar? Ben jij bereid in jezelf te investeren in tijd, energie en geld? Ben je klaar om in de spiegel te kijken en te leren hoe je dat kunt veranderen wat niet voor je werkt, op een manier die bij jou past?

Ja, ik meld mij aan voor een groeigesprek

Ondanks dat je een ja voelt kan het zijn dat je denkt:

‘Ik vind toch dat ik het zelf moet doen en kunnen’
‘Ik moet gewoon nóg wat harder werken
‘Nog beter mijn best doen’
‘Nog een training volgen op gebied van marketing en sales’

Echter, als dat zou werken dan was het je allang gelukt, toch!?

Het kan ook zijn dat je denkt, is die de Die dan wel de perfecte coach voor mij 😉
Omdat ik het belangrijk vind dat je een klik ervaart en je prettig voelt bij mij nodig ik je van harte uit voor een gratis groeisessie.

Ja, ik meld me aan

Anja als mindsetcoach en businesscoach

Ik ben de perfecte 😉 coach voor mensen die, uit onzekerheid en de angst niet goed genoeg te zijn, hun dromen en ambities nog niet waarmaken. Wiens bedrijf nog niet succesvol van de grond komt omdat ze zichzelf in de weg zitten. Ik doe mijn werk met veel passie en enthousiasme. Stilstand is bij mij niet mogelijk, alleen tijdelijk….met als doel om weer verder te komen. Ik houd van praktisch en van doen. Ik daag je graag uit om je inzichten meteen te koppelen aan acties, want…

Een inzicht gekoppeld aan een actie leidt tot resultaat

En als doel- en resultaatgericht coach ga ik natuurlijk voor een blijvend resultaat.
Ik ben altijd eerlijk en zal je liefdevol confronteren.

Ik hoop je te ontmoeten.

Vergoeding van coaching

Aftrekbaar voor Ondernemers / ZZP’er  —  Als Ondernemer of officieel geregistreerde ZZP’er kunt u zakelijke coaching aftrekken bij de belasting. De kosten vallen binnen de post ondernemerskosten. Voor Ondernemers en ZZP’ers zijn de tarieven aftrekbaar voor de IB en de omzetbelasting (21%) is terug te vorderen bij de Belastingdienst. Laat u zich hierover informeren door uw accountant of belastingconsulent.

Uw werkgever — Veel bedrijven hebben vaak een budget gereserveerd voor opleidingskosten en persoonlijke en/of professionele ontwikkeling (talentmanagement, communicatieve vaardigheden,loopbaanbegeleiding, stressreductie, grenzen stellen, conflictmanagement) van de werknemers. Overleg met uw leidinggevende of werkgever in hoeverre uw organisatie een professioneel coachtraject hier ook onder vindt vallen. De coaching kan als onderdeel worden ingezet van een Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP) of counselling. De kans is groot dat uw werkgever de kosten volledig of gedeeltelijk op zich neemt.

Maak een afspraak