Hi ambitieuze ondernemer,

Download gratis e-book Van uitstellen naar DOEN.

Ontvang 5 concrete tips én praktische schrijfopdrachten om in de actie-modus te komen!
Ook als je vindt dat iets nog niet goed genoeg is

Jouw ondernemersdromen en ambities echt waarmaken!

Herkenbaar? Je hebt je eigen bedrijf en je draait omzet. Maar…. je bent nog niet tevreden. Je vindt altijd punten ter verbetering. Zaken die nog niet goed genoeg zijn. En daardoor stel je uit en soms zelfs af.

In mijn e-book Van uitstellen naar DOEN vertel ik je precies wat de oorzaak is van dat uitstelgedrag. En ik geef je 5 praktische tips mét schrijfopdrachten zodat je meteen aan de slag kunt.

Het resultaat:

• Je bent je bewust door wat je uitstelgedrag wordt veroorzaakt. Als je dat weet kun je er daadwerkelijk wat aan doen.
• Het verandert de manier waarop je naar jezelf en dat wat je doet kijkt. Door deze andere focus groeit je zelfvertrouwen.
• Je gaat meer ontspannen nieuwe dingen aan.
• De herkenning en de erkenning zorgt al voor verandering.
• Aan de hand van de tips en schrijfopdrachten kom je écht in de actie-modus, waardoor je zaken die je eerst uitstelde nu daadwerkelijk voor elkaar krijgt.
• Je gaat je successen vieren, die zijn er! En ja, die mag je vieren!
• Je leert beter prioriteiten stellen en plannen.
• Het maken van fouten relativeer je beter.

Download hier mijn gratis e-book en ontvang tevens regelmatig tips en adviezen per mail. Vul hieronder je mailadres in.

Reviews

Ik herkende mij in alles wat in het e-book beschreven staat. De aansprekende voorbeelden en goede uitleg zetten mij aan het denken.  Ik kwam tot heldere inzichten, waarvan de belangrijkste is dat ik mijzelf in de weg zit. Als je het doet, doe je het goed, anders begin je er niet aan. Door de tips en de opdrachten ben ik echt in de actie gekomen. Ik stel beter prioriteiten en zet regelmatig een andere bril op. Ik raad andere ondernemers dit e-book aan omdat het een perfect e-book is in alle opzichten. Qua informatie, opbouw, concreet, praktisch, in lay-out en een leesbaarheid. Hanneke

Ik herkende mij in het hoge eisen stellen. Veel dingen doen maar niet afmaken. Alles tegelijk goed willen doen. Dat uitstelgedrag. Door prettige lay-out lay-out en de duidelijke opbouw werd ik gemotiveerd om door te lezen. Heel fijn om de herkenning te krijgen dat je hier niet alleen in bent. Ik heb alle opdrachten gemaakt.  Ze zijn makkelijk uit te voeren en in te plannen in je week. Ik ben beter gaan plannen, en kijk nu wat er wel is. Ik ben mijn successen, hoe klein ook, gaan vieren. Dat gaf alleen al een boost. Janet.

Wat een prettig geschreven e-book. Duidelijke uitleg, prettige dikte. Er zit een begin en een eind aan, daar houd ik van. Er zijn heel wat kwartjes gevallen. Ik maak me veel minder druk als iets niet perfect is. Fouten maken kan ik beter relativeren, ik zie het nu als een leerproces. Door te kijken naar wat er is ben ik nu meer overtuigd van mijn eigen kunnen, ik durf meer aan te pakken. En… ik durf groter te dromen. Een aanrader, dit e-book. Gerda

Met behulp van dit e-book

Het is belangrijk om je bewust te worden van de redenen van je uitstelgedrag. Bewustwording is de eerste stap naar verandering. Hoe eerder jij van je uitstelgedrag afkomt waardoor je jouw website lanceert, je aanbod promoot, zichtbaar bent on- en offline, hoe groter jouw kans op succes en het waarmaken van jouw ondernemersdroom.

Je moet het wel zelf doen….. en je hoeft het niet alleen te doen.

Stel niet langer uit en download mijn e-book