Workshop Wees goed genoeg

Start/Workshop Wees goed genoeg
Laden Evenementen

Wees goed genoeg………. het is het nieuwe perfect.

Perfectionisme is een eigenschap die veel mensen bij zichzelf herkennen.

En soms ook niet. Ik ben geen perfectionist, want niets gaat ooit perfect. Mocht dat je gedachte zijn, realiseer je dan dat de kans groot is dat je perfectionistisch van aard bent 😉
Een goede eigenschap die je veel brengt én die ook  flinke valkuilen in zich herbergt.

Als perfectionist behaal je vaak goede resultaten. Je stelt hoge eisen aan jezelf, wilt het beste uit jezelf halen. Je staat voor kwaliteit en professionaliteit. Je hebt oog voor details en ziet wat er ontbreekt of niet klopt. Je bent een harde werker en bereikt daardoor veel.

Er zit echter ook een keerzijde aan perfectionisme.

Met hoge eisen aan jezelf stellen is niets mis. Het wordt een probleem als je lat zo hoog ligt dat je regelmatig ontevreden bent over de resultaten die je haalt. Wanneer je eigenlijk nooit klaar bent, want het kan altijd beter. Je blijft de puntjes van de puntjes van de puntjes op de i zetten. Je vindt jezelf niet snel goed genoeg om iets te doen, je blijft je middels trainingen e.d. ontwikkelen om steeds maar beter te worden. Je vindt het lastig om keuzes te maken uit angst dat je de verkeerde keus maakt.

Als je meerdere dingen herkent is de kans groot dat je perfectionistisch van aard bent.

(H) Erken de perfectionist in jou.

Deze workshop bied je de gelegenheid om eens stil te staan hoe je de perfectionist in jou kunt herkennen en erkennen. Je krijgt inzicht in wat perfectionisme je brengt én kost. Je krijgt tools hoe je op een andere manier naar jezelf kunt kijken. Hoe je tevreden kunt zijn met goed is goed genoeg. Hoe je los komt van het altijd maar door willen gaan. Je krijgt waardevolle tips hoe je met de valkuilen van perfectionisme omgaat.

Datum

Woensdag 18 september van 9.00 – 12.30 uur in Amstelveen/Aalsmeer.

Kosten

Voor de introductieprijs van slechts 49 euro p.p. (excl BTW)

Ja, ik schrijf in

Schrijf je in