fbpx

Workshop Makkelijker keuzes maken

Home/Workshops/Workshop Makkelijker keuzes maken
Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Voorkom keuzestress en leer hoe je makkelijker keuzes kunt maken.

Ondernemen is keuzes maken voor gevorderden. Grote keuzes als wie wil je zijn als ondernemer? Waar wil je heen met je bedrijf? Wat wil je bereiken? Welke focus breng je aan?  Hoe ga je je eigen ondernemerspad? En dan nog keuzes over wie is je ideale klant, welke produkt of dienst bied je ze aan. En “kleine” keuzes als welke prijs ga je hanteren, welke foto’s ga je op je website plaatsen, welke teksten gebruiken, op welke social media kanalen, welke netwerkevents ga je bezoeken.

Als ondernemer komt keuzes maken dagelijks op je pad.

Hoe gaat keuzes maken jou af? 

Ben jij iemand die lastig keuzes maakt? Ben jij een twijfelaar? Blijf je wikken en wegen, tobben en piekeren. Je kan er slapeloze nachten van hebben. Misschien stel je het maken van keuzes liever uit. Ben je bang de verkeerde keuze te maken? Maak je hem daarom liever niet, want dan kan het ook niet fout gaan. (overigens maak je dan ook een keuze al voelt dat wellicht niet zo ;). Of laat je de keuze liever voor je maken, dan kan je de ander ook niet teleurstellen.

Of ben je iemand die juist makkelijk de knoop doorhakt? Je maakt een beslissing en ervaart regelmatig dat het daarna gaat schuren. Het was toch niet de juiste keuze. Misschien had je al wel een onderbuik gevoel, maar ja het leek zo verstandig, zo logisch om deze keuze te maken. Bovendien vonden anderen dat ook, en daar heb je je ook door laten beïnvloeden.

Hoe zou het zijn als je makkelijker en bewuster keuzes kunt maken? Keuzes waarvan je weet dat, als je ze op deze basis maakt, de kans het grootst is dat je de juiste keuze maakt. Dat het echt jouw keuze is, en niet die van de ander. Hoeveel keuzestress, onrust, slapeloze nachten ga je daarmee voorkomen?

In de workshop makkelijker keuzes maken leer je:

  • Een stappenplan om makkelijker tot de juiste keuze te komen
  • Welke vragen je jezelf daarbij stelt
  • Wat belangrijk is voor het maken van keuzes in de context waarin die keuze speelt (bijv. werk)
  • Welke mindset daarbij helpend is

Naast een stukje theorie ga je actief aan de slag met oefeningen. Loop je met een lastige keuze die je te maken hebt? Neem deze dan mee (wellicht aan de hand van de workshop Durven Dromen Durven Doen) Aan het eind van de workshop heb je inzicht in wat de juiste keuze is. Heb je op dit moment geen lastige keuze dan is deze workshop alsnog heel zinvol, want keuzes maken komt altijd op je pad en hoe fijn is het om dan een stappenplan te hebben dat je helpt om het keuzeproces te doorlopen!

Ja, ik schrijf in

Datum

Dinsdag 25 augustus 9.00 – 14.00 uur.

Deze masterclass maakt onderdeel uit van het Boost je Business van Binnenuit programma.
Klik hier voor meer informatie.

Investering

129 euro, excl. BTW. inclusief lekkere gezonde lunch, drankjes, hand-out en op een mooie inspirerende plek.

Ja, ik schrijf in

Review

In de workshop Makkelijker keuzes maken leer je om dicht bij jezelf te blijven en keuzes te maken vanuit je eigen kernwaarden. Anja weet als geen ander tot de kern te komen. Ze zet je aan het denken maar dan wel op een manier dat je tot conclusies kunt komen en niet meer in kringetjes blijft ronddraaien. Ik zou deze workshop zeker aan anderen aanbevelen. In het dagelijks leven word je vaak geleefd en maak je vaak onbewust keuzes. Het is goed hiernaar te kijken en je hiervan bewust te worden. Welke keuzes maak je nu eigenlijk bewust en passen je keuzes wel echt bij je. De workshop Makkelijker keuzes maken biedt helderheid, structuur en bewustwording. Wendy 

Ja, ik schrijf in

Schrijf je in