Workshop Makkelijker keuzes maken

Start/Workshops/Workshop Makkelijker keuzes maken
Laden Evenementen

Voorkom keuzestress en leer hoe je makkelijker keuzes kunt maken.

We hebben dagelijks te maken met het maken van keuzes. Van grote tot kleine, van keuzes die je makkelijk afgaan tot keuzes die (veel) keuzestress opleveren.

Hoe gaat keuzes maken jou af? 
Twijfel je regelmatig over te maken keuzes? Of hak je makkelijk de knoop door, maakt een beslissing en soms gaat het dan schuren. Het was toch niet de juiste keuze. Misschien had je al wel een onderbuik gevoel, maar ja het leek zo verstandig, zo logisch om deze keuze te maken.

Vind je het überhaupt lastig om keuzes te maken. Je blijft maar wikken en wegen, tobben en piekeren. Je kan er slapeloze nachten van hebben. En misschien maak je ze daarom soms maar liever niet, je ziet wel hoe het uitpakt (overigens maak je dan ook een keuze al voelt dat wellicht niet zo ;).

Hoe zou het zijn als je bewust de juiste keuzes kunt maken. Keuzes waarvan je weet dat, als je ze op deze basis maakt, de kans het grootst is dat je de juiste keuze maakt.

In de workshop makkelijker keuzes maken leer je:

  • Een stappenplan om makkelijker tot de juiste keuze te komen
  • Welke vragen je jezelf daarbij stelt
  • Wat belangrijk is voor het maken van keuzes in de context waarin die keuze speelt (bijv. werk)
  • Welke mindset daarbij helpend is

Naast een stukje theorie ga je actief aan de slag met oefeningen. Loop je met een lastige keuze die je te maken hebt? Neem deze dan mee! Aan het eind van de workshop heb je inzicht in wat de juiste keuze is. Heb je op dit moment geen lastige keuze dan is deze workshop alsnog heel zinvol, want keuzes maken komt altijd op je pad en hoe fijn is het om dan een stappenplan te hebben dat je helpt om het keuzeproces te doorlopen

Woensdag 4 september 9.00 – 13.00 uur.

Vrijdag 11 0ktober 9.00 – 13.00 uur

in Nest, Laan van Kronenburg 14, Amstelveen.

Kosten 97 euro (exclusief BTW).

In deze workshop is plek voor minimaal 4 en maximaal 6 deelnemers.

Ja, ik schrijf in

Review

In de workshop Makkelijker keuzes maken leer je om dicht bij jezelf te blijven en keuzes te maken vanuit je eigen kernwaarden. Anja weet als geen ander tot de kern te komen. Ze zet je aan het denken maar dan wel op een manier dat je tot conclusies kunt komen en niet meer in kringetjes blijft ronddraaien. Ik zou deze workshop zeker aan anderen aanbevelen. In het dagelijks leven word je vaak geleefd en maak je vaak onbewust keuzes. Het is goed hiernaar te kijken en je hiervan bewust te worden. Welke keuzes maak je nu eigenlijk bewust en passen je keuzes wel echt bij je. De workshop Makkelijker keuzes maken biedt helderheid, structuur en bewustwording. Wendy Schoegje.

Schrijf je in