fbpx

Workshop Het nieuwe perfect

Home/Workshops/Workshop Het nieuwe perfect
Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Workshop het nieuwe perfect.

In de workshop het nieuwe perfect leer je hoe je van je perfectionisme weer een deugd maakt in plaats van een valkuil.

Ben jij een ambitieuze ondernemer die graag je dromen en ambities wilt waarmaken. Je droomt ervan om een zelfverzekerde ondernemer te zijn, met een succesvol bedrijf waarin jij je passie en talenten kwijt kan. Waarmee jij jezelf als expert durft neer te zetten en verdient wat je waard bent.

Alleen leg je de lat zó hoog dat je ten onder gaat aan je eigen maatstaven. Je wilt altijd álles perfect voor elkaar hebben. Iets is in jouw ogen niet snel goed genoeg.

Wat herken jij?

  • Stel je allerlei zaken als de lancering van je website, het promoten van je product, het adverteren met je Ebook etc uit omdat je wacht totdat het perfect is?
  • Maak je je kleiner dan je bent, uit onzekerheid dat je door de mand valt en anderen zien dat je iets niet kunt.
  • Doe je het liefst alles zelf omdat niemand het zo goed kan als jij? Daarmee groeit je to-do list tot een eindeloos lange lijst van wat je allemaal nog van jezelf moet.
  • Heb je moeite met keuzes maken uit angst dat je de verkeerde keuze maakt en dat je dan iets anders mist of de ander teleurstelt?
  • Ben je bang om fouten te maken?
  • Focus jij op wat er allemaal nog niet gedaan is, niet goed is, waaraan je niet voldoet etc.

Wat kost jou die hoge lat aan stress, frustratie, dromen/ambities niet waarmaken, inkomen…….

Die hoge lat kost je, waarschijnlijk onbewust, meer dan je lief is.

In deze workshop leer ik je het verschil tussen gezond en ongezond streven naar perfectie.  Daar zijn we ons namelijk vaak helemaal niet van bewust. Wat brengt het stellen van hoge eisen je? En wat kost het je? Aan omzet, niet waargemaakte dromen en ambities, stress, frustratie. Je leert hoe je met ander gedrag en een andere mindset met de valkuilen omgaat. Je leert hoe je makkelijker kunt omgaan met imperfectie. Goed genoeg is het nieuwe perfect!

Ja, ik schrijf in

Datum
Woensdag 26 augustus van 9.00 – 14.00 uur.

Lokatie

Wijngaard de Amsteltuin, Langs de Akker 5, Amstelveen.

Investering

129 euro, excl. BTW. inclusief lekkere gezonde lunch, drankjes, hand-out en op een mooie inspirerende plek.

Ja, ik schrijf in

Deze workshop is onderdeel van het Boost je Business van Binnenuit programma. Voor meer informatie klik hier

Reviews Workshop het Nieuwe Perfect

“Er is geen twijfel meer mogelijk, ik ben een perfectionist. Tijdens de workshop ‘Het nieuwe perfect’ van Anja de Die vielen alle puzzelstukjes op z’n plek. Natuurlijk had ik bepaalde ‘symptomen’ zelf al herkend. Anders ga je niet naar een workshop over perfectionisme. Maar dat ik er zoveel naar terug kon leiden! Anja geeft je op een heldere en prettige manier inzicht in je gedrag, hoe het tot stand komt en hoe je de eerste stapjes naar verandering zet. Verandert je leven in één ochtend? Natuurlijk niet, zou ik spontaan zeggen. Maar laat me dat nuanceren. Ik begrijp nu beter hoe ik in elkaar zit en hoe ik reageer op mijn omgeving. In de afgelopen week heb ik die inzichten meteen toegepast en dat maakte al een heel verschil! Kitty


Perfectionisme! Ik wist al dat ik perfectionistisch ben in een aantal opzichten en, dat als ik mij daar al van bewust was, het af kon doen met “een zeven of acht is ook goed”. Nu WEET ik dat ik dat ik een perfectionist ben. Ik ben mij door deze training bewust geworden van een aantal valkuilen die hiermee verband houden. Dat is een eye opener! Dat betekent dat ik er nu op een andere manier mee aan de slag kan. Het lijkt alsof er puzzelstukjes op hun plek vallen.

Anja weet met een klein groepje een vertrouwde sfeer te creëren waarin het delen van ervaringen een extra dimensie geeft aan de heldere theoretische onderbouwing. 
Door het delen van elkaars inzichten hebben we allemaal een bruikbare lijst met tips mee naar huis kunnen nemen. Dit had ik 10 jaar eerder willen doen! Ingrid

Deze workshop heeft mij veel inzicht gegeven in mijn eigen perfectionistische trekjes. De workshop deed mij inzien dat perfectionisme deels een bril is waarmee ik naar de wereld kijk. Én dat het mogelijk is om daar iets aan te doen. Dankzij de fijne tips op het eind heeft de workshop me niet alleen veel inzicht opgeleverd, maar ook praktische handvatten om met het perfectionistische stemmetje in mijn hoofd aan de slag te gaan. Anja houdt van concrete acties en dat is absoluut haar kracht als coach, ook tijdens deze workshop.

Ik ging met twee concrete actiepunten de deur uit en ben nu onder meer begonnen met een succesdagboek, waarin ik de dingen bijhoud die goed gaan. Daarnaast kan ik het beter signaleren als er bepaalde perfectionistische gedachten de kop opsteken. Ik kan de workshop zeker aanraden als jij ook merkt dat perfectionisme je soms tegenwerkt. Het contact met gelijkgestemden tijdens de workshop is fijn, Anja is een fijne en doelgerichte coach met verstand van zaken en zo’n workshop is ook nog eens een goede stok achter de deur om echt in actie te komen. Romy


De workshop was voor mij een echte eye-opener. Ik besefte dat ik inderdaad behoorlijk streng voor mezelf kan zijn en dat een aantal van de kenmerken heel erg duidelijk en herkenbaar zijn. En als je dat eenmaal weet, kun je er ook beter wat aan doen. Bewustwording is de eerste stap naar verandering, zoals Anja altijd mooi zegt. In een ochtend nam Anja ons mee in de basis van NLP om ons uit te leggen hoe ons brein werkt en waarom we soms doen/reageren zoals we doen, waarna vanuit de groep al diverse voorgedane situaties werden geschetst die ook voor de anderen heel herkenbaar waren. Perfectionistisch ben je écht  niet alleen. Voor mij gaf de workshop inzicht in mijn belemmerende overtuigingen en obstakels, mijn eigen perfectionisme en ging ik naar huis met genoeg houvast om vervolgstappen te kunnen zetten.
Anja is een hele fijne, oprechte coach die zich goed in kan leven, de ruimte geeft om jezelf te mogen zijn, duidelijk veel kennis heeft van haar vak en dit met vol enthousiasme overbrengt en ook goed anticipeert op de personen/situatie die ze voor zich heeft. Nadine

Foto gemaakt door Refkele Fotografie


 

Schrijf je in