Coaching

Waarom coaching?

Je moet het wel zelf doen……. en je hoeft het niet alleen te doen.

Waarom zou je met iemand gaan praten en daar ook nog voor betalen? Wellicht heb je het idee dat moet ik toch zelf kunnen oplossen……. maar wat als dat toch niet lukt?

Wanneer neem jij tijd voor jezelf om stil te staan bij dat waar je tegenaan loopt, dat wat je belemmert te doen wat je eigenlijk wilt doen? Te bedenken hoe het anders kan én het dan ook daadwerkelijk anders te gaan doen. Vaak weten we zelf namelijk niet hóe we het anders kunnen doen. Daarnaast hebben we allemaal onze eigen blinde vlek.

Om iets anders te gaan doen heb je andere invalshoeken, inzichten en tools nodig om daadwerkelijk te kunnen veranderen.

Dan is het heel prettig om iemand te hebben die je hierbij op professionele wijze kan begeleiden. Die je inzicht geeft waarom je tegen bepaalde dingen aanloopt en vooral ook hoe het anders kan.

Uit eigen ervaring weet ik hoe lastig het is om zelf die dingen te veranderen waar je tegenaan loopt. Je zit vast in patronen die zich niet makkelijk laten doorbreken.

En door mijn persoonlijke ontwikkelingsproces en mijn opleidingen heb ik geleerd hoe het anders kan. En als ik het kan, kan jij het ook!
Het is een kwestie van de eerste stap zetten….

Je kunt niet meer dan jezelf worden….. je kunt wel meer jezelf worden.

Resultaten van coaching:

  • meer zelfvertrouwen en je goed genoeg voelen
  • je haalt het beste uit jezelf, doordat je nu weet hoe je jouw kwaliteiten en talenten optimaal inzet
  • een gelukkigere/de beste versie van jezelf
  • focus en je missie/doelen helder
  • makkelijker de juiste keuzes maken
  • goed je grenzen aan kunnen geven
  • de lat op een reëele hoogte leggen
  • een droombedrijf of droombaan
  • balans in werk en privé
  • het stuur in eigen hand hebben, je eigen pad gaan.
Maak een afspraak

Gratis kennismakingsgesprek

De eerste stap is een vrijblijvend kennismakingsgesprek, zodat we beiden kunnen ervaren of het klikt. Het is essentieel dat die “klik” er is tussen coach en cliënt, zodat jij je veilig kunt voelen om je open te stellen. Tijdens dit gesprek vertel ik het een en ander over mijzelf, mijn werkwijze en methodieken. Tevens bespreken we jouw coachvraag, waarmee wil jij aan de slag?

Maatwerk coachtraject

Het Maatwerk Coachtraject is volledig afgestemd op jouw persoonlijke wensen en behoeften. Een maatwerktraject kan bestaan uit coachsessies, emergency coachcalls, modules en/of deelname aan Workshops.  (bijv: Creëer je droombedrijf/-baan,  Effectieve communicatie, Durven, Dromen Doen, Makkelijker keuzes maken etc.) Aan de hand van een vrijblijvend intakegesprek bepalen we welke resultaten jij wilt behalen en hoe jouw traject eruit kan gaan zien. Op basis daarvan maak ik een offerte.

Meer weten? Boek een vrijblijvend intakegesprek!

Alleen loop je sneller, samen kom je verder.

Mentor coach-abonnement

Bij dit abonnement ontvang je maandelijks één keep on track coachgesprek van 1 ½ uur (live of telefonisch) en daarnaast kun je gebruik maken van emergency coachcalls. Dit houdt in dat je dringende vragen kunt stellen via app of email. Ik bel je dan binnen 24 uur terug om je te helpen. Deze emergency coachcalls duren zolang als nodig is, maar nooit langer dan 30 minuten.

Je kunt dit abonnement voor een half jaar of 1 jaar afsluiten.

Interesse voor dit mentor-coach abonnenement? Neem contact op voor meer informatie.

Maak een afspraak

Vergoeding van coaching

Aftrekbaar voor Ondernemers / ZZP’er  —  Als Ondernemer of officieel geregistreerde ZZP’er kunt u zakelijke coaching aftrekken bij de belasting. De kosten vallen binnen de post ondernemerskosten. Voor Ondernemers en ZZP’ers zijn de tarieven aftrekbaar voor de IB en de omzetbelasting (21%) is terug te vorderen bij de Belastingdienst. Laat u zich hierover informeren door uw accountant of belastingconsulent.

Uw werkgever — Veel bedrijven hebben vaak een budget gereserveerd voor opleidingskosten en persoonlijke en/of professionele ontwikkeling (talentmanagement, communicatieve vaardigheden,loopbaanbegeleiding, stressreductie, grenzen stellen, conflictmanagement) van de werknemers. Overleg met uw leidinggevende of werkgever in hoeverre uw organisatie een professioneel coachtraject hier ook onder vindt vallen. De coaching kan als onderdeel worden ingezet van een Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP) of counselling. De kans is groot dat uw werkgever de kosten volledig of gedeeltelijk op zich neemt.

Maak een afspraak